VGMaps

Site Boards => Message Board Help => Topic started by: Rew on May 16, 2008, 11:38:38 AM



Title: HELP!!
Post by: Rew on May 16, 2008, 11:38:38 AM
I have no idea why, but there is one map on this site that absolutely won't show for me. It's the Labrynna overworld present map for Oracle of Ages--instead of the map, it shows me that hotlinking message or whatever it is.



This is very strange because all over Oracle of Ages maps are working fine, and even the map in question was working fine too just yesterday (maybe even this morning too). Only now is it alone acting up.



Normally I wouldn't make such a bother, but I'm writing up content for Zelda Universe (due tomorrow), and that map would really come in handy...



---

"So this is what it's like..."

- Spark Mandrill


Title: RE: HELP!!
Post by: Maxim on May 16, 2008, 11:55:14 AM
Try Ctrl+F5, failing that clear your browser cache and try again.


Title: RE: HELP!!
Post by: Rew on May 16, 2008, 08:37:03 PM
Heh, Ctrl+F5 turned out to be just what the doctor ordered.



Sometimes it amazes me when the solution is so simple. ;)



Thanks Maxim!



---

"So this is what it's like..."

- Spark Mandrill


Title: RE: HELP!!
Post by: JonLeung on May 16, 2008, 08:42:39 PM
What sort of content are you writing, BTW?


Title: RE: HELP!!
Post by: Rew on May 17, 2008, 07:34:49 AM
There's a massive revamp going on at ZU, so we're rewriting every game section on the site. I'm doing both of the Oracle games--stuff like bosses, enemies, items, Heart Pieces, etc. The overworld maps of Labrynna are quite a handy reference for this. =0)



---

"So this is what it's like..."

- Spark Mandrill