VGMaps
April 19, 2018, 04:40:36 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Anyone having trouble accessing VGMaps.com?  (Read 3612 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
JonLeung
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 3151


« on: November 14, 2011, 11:12:05 PM »

This is strange...since this afternoon, I've had trouble getting on to the main page.

Seems like the forums are still accessible.  The main page seems to need the "www." in front, but even then it doesn't work too well - missing images or ridiculously slow.

Sometimes I see random letters appearing after the URL (some kind of redirect?), or a "too many redirects" error.  I hope we are not the target of something malicious.

I'll use the VGMaps Twitter feed (which I never really used before) to communicate things if the situation doesn't get fixed soon.

EDIT: Ironically, right after I posted this, things seem okay again...weird.
« Last Edit: November 14, 2011, 11:13:21 PM by JonLeung » Logged
Revned
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1091



« Reply #1 on: November 15, 2011, 04:42:50 PM »

I've noticed it on the forums a couple of times in the last day or two.
Logged

Maxim
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 972



« Reply #2 on: November 16, 2011, 12:09:41 PM »

Me too - the random letters thing. It's always randomly ridiculously slow, though.
Logged
Maxim
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 972



« Reply #3 on: November 22, 2011, 02:53:52 AM »

Happened again - http://www.vgmaps.com/forums/ redirected to http://www.vgmaps.com/YjjnP/forums/.
Logged
Revned
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1091



« Reply #4 on: November 22, 2011, 09:57:44 AM »

Yesterday I noticed the redirection happen on the front page, then was immediately redirected properly. This tells me that there might be some kind of malware that's trying to intercept requests.
Logged

Peardian
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 627


Busy busy


« Reply #5 on: November 26, 2011, 10:47:51 AM »

Yeah, I've noticed the forums acting weird, putting extra info in the URL query. Separated with semicolons, no less, which is odd. Has it always been like that? And the info it is putting in the query is pretty odd, like "num_replies=4" and my session ID. No weird redirects, though.
Logged

MM (10%) - SMA3 (33%) - DNS (0%)

Come check out the Nintendo 64 Mapping Workshop!
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
VGMaps.com: The Video Game Atlas

 

Pixel WarehouseVGMuseum.com

 

VGMaps.com is registered with and hosted by

Go Daddy.

Supported by you.

Some advertising of and on VGMaps.com is handled by

Project Wonderful.

2002-2018 Jonathan Leung.

VGMaps.com is an archive of video game maps up since May 6, 2002. Optimized for at least 800 x 600 resolution.

This site does not contain commercial ROMs or any other illegal materials. All directly "ripped" game images are the property of their respective copyright holders. This web site and compass logo are copyrighted by Jonathan Leung 2002-2018.