VGMaps
November 20, 2017, 04:57:40 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Oddworld: Abe's Exoddus Project  (Read 5302 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
detonator300
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 5


« on: May 02, 2008, 04:28:46 AM »

I have seen the maps that Grizzly made for Oddworld: Abe's Oddysee and it made me think that there should be maps for its sequel too. So I have recently started to map areas of Oddworld: Abe's Exoddus. Currently I'm taking shots of the first area in game, Tunnel 1 of Necrum Mines. Its pretty slow to take shots with print screen key and edit them with Paint. If somebody knows a faster method to create maps of this game, tell me, I would really appreciate it.
Logged

"Farewell my friend. Don't let me use that whip again" -Julius Belmont
Raccoon Sam
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 118


« Reply #1 on: May 02, 2008, 08:16:19 AM »

http://www.vgmaps.com/forums/index.php?topic=630
Logged
detonator300
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 5


« Reply #2 on: May 03, 2008, 03:59:23 AM »

Thanks, I'll try it.

---

I really need to get a life...
Logged

"Farewell my friend. Don't let me use that whip again" -Julius Belmont
Raccoon Sam
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 118


« Reply #3 on: May 03, 2008, 06:27:11 AM »

Did you adjust the canvas to 80x30?
Logged
detonator300
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 5


« Reply #4 on: May 03, 2008, 06:48:43 AM »

I tried it out but still I got nothing clear. What exactly were your options when you made the shots from the demo? Or did you use the PS version instead of PC version?

---

I really need to get a life...
Logged

"Farewell my friend. Don't let me use that whip again" -Julius Belmont
Raccoon Sam
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 118


« Reply #5 on: May 03, 2008, 08:22:10 AM »

I used the PC version, but now that you mention it, I just remembered I had FIRST set the canvas to 30 x 2, then un-checking the 'Full Canvas' option, and THEN stretched it to 30 x 80.
Logged
detonator300
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 5


« Reply #6 on: May 07, 2008, 07:37:53 AM »

Nothing still...

---

I really need to get a life...
Logged

"Farewell my friend. Don't let me use that whip again" -Julius Belmont
Raccoon Sam
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 118


« Reply #7 on: May 07, 2008, 10:45:39 AM »

Think you could send me a .lvl file?
Logged
detonator300
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 5


« Reply #8 on: May 08, 2008, 05:31:14 AM »

Sure. I'll send it to you in PM.

---

I really need to get a life...
Logged

"Farewell my friend. Don't let me use that whip again" -Julius Belmont
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!