Author Topic: I can't see any pics on the site,why?  (Read 6364 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

  • Guest
I can't see any pics on the site,why?
« on: April 23, 2008, 11:42:57 PM »
how can i see pics again?

what can i do?

Offline The Ultimate Koopa

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 509
RE: I can't see any pics on the site,why?
« Reply #1 on: April 24, 2008, 02:59:16 AM »
Are you in some kind of school or college where images are "disabled"? If so, you're out of luck, if not, then WTF?

  • Guest
RE: I can't see any pics on the site,why?
« Reply #2 on: April 24, 2008, 08:21:05 AM »
You are very lucky, I don't konw WTF school you were in?

Offline Maxim

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 974
RE: I can't see any pics on the site,why?
« Reply #3 on: April 24, 2008, 10:40:36 AM »
Your browser has to send "referrer" field else the anti-leech script will block you from seeing the images. You might be using a proxy that is removing them, or you might have turned them off in your browser.

Offline Revned

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1092
RE: I can't see any pics on the site,why?
« Reply #4 on: April 24, 2008, 02:39:23 PM »
I've mentioned this before, but I'll bring it up again. The hotlinking script on this site is weird. In Safari (the Mac browser), I can't access images without directly clicking on them, i.e. I can't paste a url into the address bar, I can't open maps in tabs, and I can't do a "save link as..." with a right click. It seems better in Firefox, but I still can't paste urls in the address bar. In general, this site is not multi-browser friendly. I think it's high time for a cleanup.

Offline Maxim

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 974
RE: I can't see any pics on the site,why?
« Reply #5 on: April 25, 2008, 09:18:04 AM »
I thought the anti-hotlinking script was only added a few weeks ago. Allowing no-referer links should help. Here's a nice helpful webpage:



http://altlab.com/htaccess_tutorial.html

Offline Revned

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1092
RE: I can't see any pics on the site,why?
« Reply #6 on: April 25, 2008, 12:30:44 PM »
It was re-added. It used to do the same thing.

Offline DarkWolf

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 621
RE: I can't see any pics on the site,why?
« Reply #7 on: April 25, 2008, 01:55:34 PM »
With a bit of simple socket programming you can easy  create a request with the right referrer.  Then pass the results from your webserver to the end user.  But I suppose the type of people who know how to do that would know better than to hot-link images.